Sønderjylland og Aabenraa

Personlig træner

Få en personlig træner der gør en forskel

Vægttab, øget muskelmasse, forbedring af teknik, forebyggelse af skader, ja der kan være mange årsager til ønsket om en personlig træner, men det vigtigste er at der bliver taget udgangspunkt i DIG!

Personlig træner og træning i Sønderjylland

Sammen kommer vi i mål – det er vores fornemste opgave hos LC Performance. Uanset om det er et vægttab, fedttab, muskelvækst, teknik eller ændring af livsstil du søger, så kan vi tilbyde en professionel personlig træner i Aabenraa. Der er ingen nemme genveje til dine ønskede resultater, det kræver hårdt arbejde, men vi kan love dig at vi er med HELE vejen. Motivation, planlægning og samtaler der gør en forskel.

Vi holder til i Aabenraa men har kunder over hele Sønderjylland.

Vores “box” ligger i hjertet af Aabenraa i Sønderjylland, med nemme tilkørselsforhold og gratis parkering.  Vores personlige trænerteam består af  Lars (ejer af LC Performance) der er uddannet fysioterapeut, Simon der bl.a. har træner de Sønderjyske Håndboldpiger og Elite Aabenraa, Simon har en bachelor i ernæring og sundhed. Mikkel som er uddannet fysioterapeut samt Maria som er CF level 2 træner og pre/post graviditetstræner bla. på vores populære MorFit forløb. Fire anerkendte og respekterede trænere, der er med til at skabe en vedvarende forandring for dig. Igennem resultatskabende og motiverende træning, hjælper de dig til at opnå dine mål på en kontrolleret vej.

Et skræddersyet forløb tilpasset dig og dine ønsker.

Du søger efter en personlig træner, og det netop hvad du får hos LC Performance. Ikke noget med generelle træningsforløb, men et forløb som bliver sammensat ud fra dine mål. Empati, tillid og evnen til at ramme dit præcise niveau er en utrolig vigtig og afgørende faktor for et sundhedsfremmende forløb. Gennem vores mange års erfaring som personlig træner, har vi opbygget en eksakt viden indenfor kroppens formåen. 1:1 sparring, træningsplaner og træningsforløb, kostvejledning og kostplaner alt sammen udarbejdet på baggrund af dine ønsker og din hverdag, således at det passer ind i dit liv. Læs mere under vi tilbyder.

 

Hvad koster en personlig træner i Sønderjylland?

Det kan være svært at definere hvad en personlig træner koster. Hvad koster en ny bil? Det afhænger af ønsker, udstyr, fælge osv. Det samme kan man sige om en personlig træner. Hvor selvkørende er du? Mange af vores klienter opnår rigtig gode resultater ved blot 1 fælles træningstime pr. uge, nogle ønsker mere, andre færre, igen er det meget individuelt.

Det man skal huske er, at ofte hænger pris og kvalitet sammen, og så er det vigtigt, at vi sammen har en god kemi og kan snakke godt sammen. Så uanset om du vælger os eller en anden, opfordrer vi dig til at mødes med din personlige træner inden dit forløb igangsættes. Én ting kan vi dog garantere dig, personlig træning i Aabenraa er billigere end du forventer, specielt set i forhold til det udbytte du får.

 

Effektiv personlig træning med online træningsforløb

Træner du et andet sted end LC Performance, så kan vi stadig hjælpe dig med at nå dine mål. Igennem vores online træningsforløb, kan vi tilbyde dig et skræddersyet forløb der er tilpasset 100% dine ønsker. Online sparring og opfølgning sikrer dig et effektivt træningsforløb, som giver dig max. udbytte.

I vores online forløb er vi med dig hele vejen, når det er hårdt, når du har brug for et spark bagi, når du skal motiveres og vejledes, ja vi er der når du har brug for det. Vi følger dine fremskridt og udvikling på en speciel app, hvor vi også kan kommunikere sammen.

Kontakt os i dag hør vi vi kan gøre for dig – det koster ikke noget at spørge.

Hvorfor vente til i morgen – kontakt os i dag og kom ét skridt nærmere dine drømme.

Hvorfor vente til i morgen? Start din nye livsstil i dag, det koster ikke noget at spørge og vi kan garantere dig at vi er der for dig. Igennem et personligt træningsforløb, får du også redskaberne til at kunne fortsætte din udvikling på egen hånd. Lad os hjælpe dig i mål…

Erfaring som personlig træner

%

siger meget tilfreds

JA TAK – jeg vil gerne høre mere om personlig træning

Kontakt os i dag – det er uforpligtende og gratis – og kan være starten på din nye livsstil.

Ved telefonopkald, ring da venligst imellem

Hvorfor bruge en personlig træner?

Fordi personlig træning giver bedre resultater end traditionel træning. Skal du træne selv, uden et præciseret mål, kan resultaterne udeblive. Når din træning er individuel tilpasset og skræddersyet, samtidig med at du har en personlig motivator og inspirator til at guide dig i den rigtige retning, vil dine mål blive opnået nemmere.

 

Jeg mener at tillid er meget vigtig når Du lægger din sundhed i andres hænder og derfor vil jeg gøre mit ypperste for at Du skal føle dig sikKeR ved et samarbejde med mig.