LC PERFORMANCE

Trænere

Se vores tilbud

Book prøvetime

Det skal være sjovt
at træne

 

Tid investeret i dig selv, er den bedste investering du kan foretage.

Rammerne er high class, men det er fællesskabet og vores fantastiske trænere der gør den store forskel.

Lars LC

Lars LC er ud over ejer af LC Performance også træner samt fysioterapeut i det daglige. Stor ekspertise indenfor klassisk funktionel træning, mobilitetstræning samt kroppens anatomi.

Simon H. Kristensen

Simon træner bl.a. de Sønderjyske Håndboldpiger og Elite Aabenraa. Han er centerets høje fyrtårn. Ekstrem stærk på teknikkerne og ekstremt dygtig til at lære fra sig. Du er i særdeles gode hænder og der blive holdt skarp øje med at du også får udført øvelserne helt korrekt. Simon har en bachelor i ernæring og sundhed.

Jan Kjer

Centerets bulderbasse – Jan står for vores Metcon træning, og der er altid fart over feltet, og masser af forbrændte kalorier når du deltager på Jans hold.

Nikolaj Stigaard Olsen

Nikolaj er en træner der altid har et smil på læben, han formår at få dig til at give dig 100% – imens du har en fest. Nikolaj er en rigtig god allrounder – der også altid gerne hjælper dig udenfor timen.

Frederikke Bojsen

Frederikke er en pige med ben i næsen, fuldstændig utrættelig og får dig altid til at yde max. Teknisk dygtig og en super motiverende træner. Hun er hård, men fair.  

Mike Mckenzie

Mike er vores tekniker – utrolig dygtig til tekniske øvelser og rigtig god til at lære det fra sig. Mike er en rigtig allrounder i Crosstraining – og han elsker at dyste.

Iza

Iza står bl.a. for vores KidzFit og hun er virkelig alle børns helt store idol. Det er en fornøjelse at se, hvor hun kan være med til at udvikle det enkelte barn i træningen på deres helt eget nivau. Iza er desuden en rigtig livsglad person som spreder glæde i hele boxen.

Dan Colmorn

Dan er alderspræsident i trænerteamet, derfor er hans timer også altid stille og rolige….not…MetCon med Dan giver helt sikkert sved på panden – og en ting kan du altid være sikker på….der er burpees på programmet.