LC PERFORMANCE

Trænere

Se vores tilbud

Book prøvetime

Det skal være sjovt
at træne

 

Tid investeret i dig selv, er den bedste investering du kan foretage.

Rammerne er high class, men det er fællesskabet og vores fantastiske trænere der gør den store forskel.

Lars LC

Lars LC er ud over ejer af LC Performance også træner samt fysioterapeut i det daglige. Stor ekspertise indenfor klassisk funktionel træning, mobilitetstræning samt kroppens anatomi.

Simon H. Kristensen

Simon træner bl.a. de Sønderjyske Håndboldpiger og Elite Aabenraa. Han er centerets høje fyrtårn. Ekstrem stærk på teknikkerne og ekstremt dygtig til at lære fra sig. Du er i særdeles gode hænder og der blive holdt skarp øje med at du også får udført øvelserne helt korrekt. Simon har en bachelor i ernæring og sundhed.

Mikkel Leonhard
Emanuele Pedersen

Emanuele er vores TeenFit træner der altid har et smil på læben, han formår at få dig til at give dig 100% – imens du har en fest. Emanuele har oplevet på egen krop hvad struturet træning kan gøre for kroppen og gået all in på CF. 

Maria Gonzalez

Maria er en pige med ben i næsen, fuldstændig utrættelig og får dig altid til at yde max. Teknisk dygtig og en super motiverende træner.
Maria er vores “morgen” og MorFit træner hvor hun har utallige uddannelser indenfor træning af gravide samt efterfødselstræning.

Michael Smedt
Jan Kjer

Centerets bulderbasse – Jan står for vores Metcon træning, og der er altid fart over feltet, og masser af forbrændte kalorier når du deltager på Jans hold.

Dan Colmorn

Dan er alderspræsident i trænerteamet, derfor er hans timer også altid stille og rolige….not…MetCon med Dan giver helt sikkert sved på panden – og en ting kan du altid være sikker på….der er burpees på programmet.